Selecteer Categorie

Aardappel Pancakes

Ingrediënten:

  • 150 g gekookte aardappelen
  • 3 eetlepels witte bloem
  • 2 eieren
  • 2 eetlepels Parmezaanse kaas
  • 1/2 theelepel bakpoeder
  • 1/2 theelepel zout
  • Verse kruiden naar smaak (bijvoorbeeld peterselie)

Bereiding:

  1. Pureer de aardappelen tot ze volledig gepureerd zijn.
  2. Voeg de bloem en de eieren toe en meng het geheel.
  3. Voeg de andere ingrediënten toe en blijf mengen met een garde om een gelijkmatig mengsel te krijgen.
  4. Verhit een anti-aanbak pan en giet er twee eetlepels van het deeg in.
  5. Laat elke pannenkoek bakken tot er wat bubbels op het oppervlak verschijnen, draai hem dan om en bak nog eens ongeveer 30 seconden.
  6. Stapel de pannenkoeken op elkaar om ze warm te houden.
  7. Serveer en geniet!