Kleurrijke Shirataki Noedelsalade Met Garnalen
Ingrediënten
Voor de dressing:
- 2 el rijstazijn
- 1 el sojasaus
- 2 theelepel geroosterde sesamolie
- 2 theelepel gochugaro of rode pepervlokken
- 2 theelepels sesamzaadjes, geroosterd
- 2 teentjes knoflook, gehakt
- 1 theelepel honing
- 1 groene ui, fijn gesneden
Voor de salade:
- 1 pak Shirataki-noedels (200g), afgegoten en gespoeld
- 230 g gekookte garnalen, gepeld en gekoeld
- 800 g geraspte sla
- 200 g komkommer, in plakjes
- 200 g wortel, in plakjes
- 200 g geraspte rode kool
- 1 gele peper, gesneden
- 50 g groene ui, gesneden
Bereiding
Dressing:
- Mix alle ingrediënten.
Salade:
- Bak de noedels 5-8 minuten.
- Verzamel, gooi de dressing erin en geniet ervan!