Selecteer Categorie

Chocolade truffels met guarana

Geschikt voor ongeveer. 20 truffels

Ingrediënten:

  • 250 ml cashewboter
  • 1 kop haver
  • 2 eetlepels kokosnootolie
  • 2 eetlepels kokos suiker / cacao
  • 2 eetlepel agavesiroop
  • 1 theelepel vanille poeder
  • 1 theelepel Guarana poeder

Bereiding:

  1. Smelt de kokosolie in een waterbad, voeg de cashew boter toe en meng goed met elkaar.
  2. Voeg de overige ingrediënten toe, behalve de haver.
  3. Haal de kom uit het waterbad en roer de havermout erdoor (wij adviseren het op kamertemperatuur te houden) totdat het een zacht, dik deeg wordt.
  4. Zet de kom in de koelkast en laat hem een paar uur afkoelen.
  5. Verwijder de kom, vorm het deeg in balletjes en rol ze in kokos of cacao.
  6. Genieten!