Selecteer Categorie

Groene Gazpacho met Chlorella

Ingrediënten:

  • 110g Romaine sla
  • 110g Spinazie
  • 3 gesneden groene uien
  • 2 kleine geschilde komkommers in blokjes
  • 1 theelepel gesneden peterselie
  • 120ml kokosroom
  • 470ml groentebouillon
  • 1 theelepel gehakte munt
  • 0.5 theelepel zout
  • 0.5 theelepel witte peper
  • Citroensap
  • Virgin olijfolie
  • 3g Chlorella poeder

Bereiding:

  1. Giet de salade, spinazie, uien, komkommers, chlorellapoeder en peterselie in een blender en mix tot een glad mengsel.
  2. Voeg geleidelijk de plantaardige bouillon, kokosroom, munt, zout en peper toe.
  3. Mix tot je een vloeiende consistentie krijgt.
  4. Koel tot geserveerd.
  5. Serveer koud in aparte kommen met daarop een beetje kokosmelk, olijfolie en citroensap.

Tip: voeg wat gehakte groenten toe voor decoratie.