Groene Gazpacho met Chlorella
Ingrediënten:
- 110g Romaine sla
- 110g Spinazie
- 3 gesneden groene uien
- 2 kleine geschilde komkommers in blokjes
- 1 theelepel gesneden peterselie
- 120ml kokosroom
- 470ml groentebouillon
- 1 theelepel gehakte munt
- 0.5 theelepel zout
- 0.5 theelepel witte peper
- Citroensap
- Virgin olijfolie
- 3g Chlorella poeder
Bereiding:
- Giet de salade, spinazie, uien, komkommers, chlorellapoeder en peterselie in een blender en mix tot een glad mengsel.
- Voeg geleidelijk de plantaardige bouillon, kokosroom, munt, zout en peper toe.
- Mix tot je een vloeiende consistentie krijgt.
- Koel tot geserveerd.
- Serveer koud in aparte kommen met daarop een beetje kokosmelk, olijfolie en citroensap.
Tip: voeg wat gehakte groenten toe voor decoratie.