Selecteer Categorie

Moringa Kokos Balletjes

Recept voor 15 balletjes

Ingrediënten

Kokos vulling:

  • 2 theelepel moringa poeder
  • 100 g cashewnoten (1 uur geweekt)
  • 300 g geraspte kokosnoot
  • 2 el ahornsiroop
  • 4 eetlepels kokosolie
  • 1 theelepel vanille-extract

Rauwe chocolade om te dippen:

  • 6 el rauw cacaopoeder
  • 6 el gesmolten kokosolie
  • 2-3 el ahornsiroop

Bereiding

  1. Meng alle ingrediënten voor de kokosvulling in een blender.
  2. Gebruik je handen om ongeveer 15 kleine ballen te maken.
  3. Laat in de koelkast tot het klaar is om in chocolade te dippen.
  4. Meng de ingrediënten voor de chocolade dip tot een gladde massa.
  5. Dompel de ballen in het mengsel en leg ze op een bakplaat of plaat bekleed met bakpapier.
  6. Vries minstens 30 minuten in alvorens te eten.
  7. Bewaren in de koelkast.
  8. Smakelijk!