Moringa Kokos Balletjes
Recept voor 15 balletjes
Ingrediënten
Kokos vulling:
- 2 theelepel moringa poeder
- 100 g cashewnoten (1 uur geweekt)
- 300 g geraspte kokosnoot
- 2 el ahornsiroop
- 4 eetlepels kokosolie
- 1 theelepel vanille-extract
Rauwe chocolade om te dippen:
- 6 el rauw cacaopoeder
- 6 el gesmolten kokosolie
- 2-3 el ahornsiroop
Bereiding
- Meng alle ingrediënten voor de kokosvulling in een blender.
- Gebruik je handen om ongeveer 15 kleine ballen te maken.
- Laat in de koelkast tot het klaar is om in chocolade te dippen.
- Meng de ingrediënten voor de chocolade dip tot een gladde massa.
- Dompel de ballen in het mengsel en leg ze op een bakplaat of plaat bekleed met bakpapier.
- Vries minstens 30 minuten in alvorens te eten.
- Bewaren in de koelkast.
- Smakelijk!