Rauwe Limoencake
Ingrediënten:
Basis:
- 200 g amandelen
- 2 eetlepels amandelboter
- 2 eetlepels Kokosolie
- 6 paranoten
- 100 ml kokosmeel
- 3 eetlepels Kokossuiker
- 2 Medjoul pitloze dadels
- Een snufje zout
Vulling
- 100 g rauwe cashewnoten (geweekt en gedroogd)
- 1,5 zachte avocado
- 2 bananen
- 2 eetlepels Kokosolie
- Sap van 2 limoenen
- 1 geraspte limoenschil
- Kokossuiker, naar smaak
Overige benodigdheden:
- Bakvorm (diameter ongeveer 17 cm)
- Bakpapier
Bereiding:
- Meng alle ingrediënten voor de basis van de cake. Je kunt het ook met de hand mengen.
- Bedek de bakvorm met bakpapier en verdeel het deeg erover. Druk het helemaal in de randen.
- Bereid de vulling voor door alle ingrediënten samen te mengen.
- Leg dit mengsel op de cakebodem en zet het in de koelkast of vriezer om een paar uur uit te harden.
- Versier en geniet!
Serveertip:
Je kunt de rauwe limoentaart serveren met verse schijfjes limoen, verse aardbeien en rauwe cacaonibs of andere decoraties naar keuze.