WeightWorld Logo

maandag - vrijdag | 11.00 - 16.00

Vlierbes Capsules

500 mg 60 Capsules | Voedzame Wellness-formule
WeightWorld

Op zoek naar een zeer sterk supplement van zwarte vlierbessen voor een boost aan vitaliteit en welzijn? WeightWorld biedt jou een hoogwaardige en geavanceerde vlierbessenformule met een krachtige mix van liposomale vitamine C en zink, verpakt in elke portie. Slechts één gemakkelijk in te slikken capsule per dag, zodat jij energiek kunt blijven en jouw lichaamsimmuniteit elke dag kunt versterken.

 • Hoge sterkte zwarte vlierbessenformule
 • Geformuleerd voor algemeen welzijn en vitaliteit
 • Verrijkt met liposomaal vitamine C-complex
 • Ideaal voor het versterken van de natuurlijke afweer van het lichaam
 • 60 capsules voor een volledige levering van 2 maanden
17.99
Op Voorraad

Gratis Levering vanaf €50.

Wat is WeightWorld Black Elderberry Advanced?

Zwarte vlierbessen zijn populair vanwege hun hoge voedingswaarde en bevatten belangrijke vitamines en mineralen waarvan bekend is dat ze de immuniteit van het lichaam ondersteunen. Black Elderberry Advanced zit boordevol kracht van 3 gezonde ingrediënten om jouw lichaam te versterken en jouw fitte en actieve levensstijl te ondersteunen. WeightWorld combineert de natuurlijk voorkomende voordelen van pure vlierbessen met de kracht van liposomale vitamine C en zinkcitraat om voeding te leveren, precies zoals jouw lichaam het nodig heeft.

Voordelen van zwarte vlierbessen

 1. Energiek

  Krijg een optimale dosis vitamines om jouw natuurlijke energieniveau aan te vullen in elke gemakkelijk in te slikken capsule en ga door met je dagelijkse routine, waarbij je elke dag je best doet.

 2. Stichting Algehele Wellness

  Samen met het stimuleren van jouw lichaam, voegt dit revitaliserende supplement een natuurlijke versterkingslaag toe aan de natuurlijke afweer van het lichaam en verhoogt het uw vitaliteit.

 3. Voedzaam

  Voeding speelt een cruciale rol in jouw algehele welzijn en zwarte vlierbessen zitten boordevol essentiële voedingsstoffen die jouw lichaam nodig heeft om jouw natuurlijke immuniteit te versterken.

Gebruiksaanwijzing

Neem dagelijks één capsule met een uitgebalanceerde maaltijd voor een optimale dosering van dit krachtige, op planten gebaseerde supplement en profiteer van alle natuurlijk voorkomende voordelen van zwarte vlierbessen.

Ingrediënten

Zwarte vlier, Liposomaal vitamine C-complex, zinkcitraat, plantaardige cellulose, rijstmeel, magnesium plantaardig stearaat, microkristallijne cellulose.

Lees meer
Vlierbes Capsules 500 mg 60 Capsules | Voedzame Wellness-formule

Klantenbeoordelingen

Bij WeightWorld streven we ernaar om de best mogelijke klantenservice aan te bieden en zijn we trots op de feedback die we van onze klanten ontvangen.

5 Stars
(0)
4 Stars
(0)
3 Stars
(0)
2 Stars
(0)
1 Star
(0)

Schrijf als eerste een beoordeling over dit product

*De resultaten van onze producten verschillen per individu. Bekijk de disclaimer hier.

Gerelateerde producten