Witte Bonen: 5 Feiten Over Deze Natuurlijke Carb-blokker

Stel je voor dat je alle koolhydraten eet die je lekker vindt en toch niet aankomt? Dat klinkt toch als muziek in je oren? Carb-blokkers zijn speciaal hiervoor ontwikkeld! Extract van witte bonen wordt steeds populairder als natuurlijke ‘koolhydraatblokker’. Ontdek hoe dit in elkaar zit en zie wat het voor jou kan betekenen!

 1. Waarom is extract van witte bonen het meest populaire ingrediënt voor het blokkeren van koolhydraten?

  Wanneer het wordt gebruikt in supplementen voor gewichtsbeheersing, werkt extract van witte bonen door complexe koolhydraten te blokkeren en de vertering van zetmeel te remmen. Als je een complexe koolhydraten consumeert, maakt je lichaam een enzym alfa-amylase aan. Wanneer dit gebeurt, worden complexe koolhydraten omgezet in eenvoudige koolhydraten.

  Zodra deze koolhydraten zijn afgebroken, komt het voedsel in de maag. De enzymen van je lichaam moeten nu de complexe koolhydraten afbreken en dit is waar de rol van een koolhydraatblokker goed van pas zal komen.

  Nadat het voedsel is ingenomen, voorkomen koolhydraatblokkers dat de spijsverteringsenzymen koolhydraten afbreken tot eenvoudige suikers. Daarna gaan ze rechtstreeks naar de dikke darm zonder te worden omgezet in eenvoudige koolhydraten. Wanneer dit gebeurt, stijgt jouw bloedsuikerspiegel dus niet!

  Dat gezegd hebbende, je kunt helaas niet wegkomen met het consumeren van eenvoudige koolhydraten, zelfs niet als je gebruik maakt van koolhydraatblokkers. Ongezonde snacks en zoete dingen bevatten nou eenmaal veel calorieën.

 2. Het verband tussen extract van witte bonen en koolhydraatarm dieet

  Extracten van witte bonen zijn ontworpen om mensen met overgewicht te helpen die worstelen met hun eetpatroon tijdens het volgen van een fitnessroutine.

  Om het makkelijk te zeggen, als jouw inname van koolhydraten rond de 300 gram is en je probeert schoon te eten zonder heerlijke koolhydraten op te geven, dan kan een supplement van puur witte bonen je helpen om gewichtsverlies wat te vereenvoudigen.

 3. Hoeveel calorieën bevatten witte bonen?

  Een half kopje vezelrijke en cholesterolvrije witte bonen bevat 125 calorieën en draagt bij aan een volledige 18% van de totale calorieën in een dagelijks dieet van 2000 calorieën.

 4. Voedingswaarde van witte bonen

  Witte bonen zijn van nature rijk aan essentiële voedingsstoffen, B-vitamines en vitamine E en K. De belangrijkste vitamine in witte bonen is foliumzuur!

 5. Pure witte bonen bijwerkingen

  Het extract van witte bonen wordt als veilig beschouwd als je de aanbevolen dosering maar opvolgt. Deze carb-blokker is echter niet geschikt voor langdurig gebruik. Als je allergisch bent, moet je het ook niet gebruiken.

Waar koop je witte bonen extract?

Als je een supplement wilt gebruiken, zorg er dan voor dat het is geproduceerd volgens de hoogste kwaliteit, voldoet aan de GMP-richtlijnen en dat het product is getest op veiligheid en werkzaamheid. Als je veganist of vegetariër bent, check dan vooral het etiket eerst, want koolhydraatblokkers bevatten ook soms dierlijke bijproducten. De makkelijkste manier om een koolhydraatblokker met extract van witte bonen te kopen, is online. Hier kun je tarieven vergelijken en beoordelingen lezen, zodat jij de beste deal krijgt!

Andere interessante artikelen

Aanbevolen Producten

Delen met