*De resultaten van onze producten verschillen per individu. Bekijk de disclaimer hier.

 • Onze Laagste Prijs Garantie

  We vergelijken onze prijzen

 • Gratis Levering Vanaf €50

  Kies een leverdatum die past

 • Sinds 2017

  Betrouwbaarheid

 • Bescherming Van Klantgegevens

  Uw gegevens zijn veilig en beveiligd bij ons

Remescar Silicone Litteken Stick

5.4g Stick | Litteken Behandeling
Het product dat je zoekt, is niet langer meer verkrijgbaar. Zie hieronder onze alternatieven.

De Remescar Silicone Scar Tick Treatment helpt met het verminderen van de zichtbaarheid van nieuwe en oude littekens. Of het litteken nu is veroorzaakt door een klein ongeluk, zwangerschap, een operatie of laserbehandeling, de Remescar siliconen gel litteken behandeling zorgt ervoor dat deze minder zichtbaar zal zijn. De Remescar Silicone Scar Tick Treatment helpt namelijk met het herstellen van de vochtbalans van de huid waardoor de huid snel zijn normale textuur kan terugkrijgen.

 • Vermindert de zichtbaarheid van oude en nieuwe littekens
 • Maakt littekenweefsel zacht en glad
 • Herstelt de normale kleur en textuur van de huid
 • Vermindert het branderige of jeukende gevoel van de wond
 • Geschikt voor over het hele lichaam
 • Kan gedragen worden onder make-up

De ingrediënten van de Remescar Silicone Scar Tick Treatment hebben een zeer gunstig effect op de huid. De UV-filters die de stick aanbrengt op de huid geven de huid extra beschermen. Rol de Remescar siliconen gel litteken behandeling op de huid en kleine littekens zullen niet langerde aandacht trekken.

Wat is de Remescar Silicone Scar Tick Treatment?

Littekens zien er over het algemeen onaantrekkelijk uit. Gelukkig is er nu de Remescar Silicone Scar Tick Treatment om ze te bedekken en verbergen. De siliconen van de Remescar siliconen gel litteken behandeling brengen een transparante laag aan op de huid die de zichtbaarheid van de littekens doen verminderen. De Remescar littekenbehandeling kan gebruikt worden voor littekens naar aanleiding van brandwonden, operaties, letsel, acne, en striae. De Remescar Silicone Scar Tick Treatment kan ook gebruikt worden in combinatie met make-up, en het biedt daarnaast een kalmerende werking en helpt tegen het jeuken of irriteren van de wond. Met de Remescar littekenbehandeling kan je dus makkelijk en snel een normale en egale huid krijgen.

Het is wel belangrijk om te onthouden dat de resultaten van de Remescar Silicone Scar Tick Treatment per persoon zullen verschillen.

Hoe werkt de Remescar Siliconen Scar Tick Treatment?

De Remescar Silicone Scar Tick Treatment bevat 3 belangrijke ingrediënten die bijdragen aan het verminderen van de zichtbaarheid van de littekens.

Siliconen - De siliconen in de Remescar Silicone Scar Tick Treatment helpen de bovenstage laag van de huid te beschermen en te herstellen. Ook stimuleert het de productie van collageen, wat de elasticiteit van de huid verbetert.

Bèta-glucan - Bèta-glucan heeft sterk kalmerende, beschermende en hydraterende eigenschappen. In combinatie met polymere filmvormers helpt het de wond sneller te genezen.

UV-filters - De UV-filters van de Remescar Silicone Scar Tick Treatment beschermen de huid en het litteken tegen schadelijke UV-A en UV-B straling.

Advies bij het gebruik van Remescar Silicone Scar Tick Treatment

De Remescar siliconen gel litteken behandeling kan over het hele lichaam gebruikt worden. De ingrediënten van de Remescar Silicone Scar Tick Treatment hebben kunnen zeer positief werken op de wonden, maar echter alleen wanneer deze gesloten is. Ook is de Remescar littekenbehandeling niet geschikt voor geïnfecteerde wonden, acne aangetaste huid, derdegraads brandwonden of voor slijmvliezen. Vermijd ook contact met de ogen.

De Remescar littekenbehandeling is ongeschikt voor baby's en mag alleen door kinderen gebruikt worden onder ouderlijk toezicht. Je kunt het beste de ingrediënten controleren voor mogelijke allergieën.

Gebruik de Remescar siliconen gel litteken behandeling tweemaal per dag op een schone en droge huid. Breng de Remescar Silicone Scar Tick Treatment aan op de huid met het litteken, en het gebied rondom het litteken. Gebruik de Remescar siliconen gel litteken behandeling 2 tot 3 maanden voor het optimale resultaat.

Bestellen bij WeightWorld

Het bestellen van de Remescar Silicone Scar Tick Treatment bij WeightWorld NL is zeer eenvoudig. Wij maken gebruik van een beveiligd betalingssysteem en het is mogelijk om jouw bestelling de volgende dag al in huis te hebben. Plaats je bestelling op een werkdag voor 16.00 uur en je zal dit product de volgende dag in huis hebben.